Carroussel homepage 1
 

Kinderopvang Up

Up Kinderopvang

Alle soorten kinderopvang, altijd in de buurt – in of dicht bij school - voor alle kinderen. Met Up haal je elke dag het meeste uit opgroeien! Na een schooldag kan je kind bij Up uitrusten, lol maken en meedoen met te gekke activiteiten van Up actief. Dat is het activiteitenprogramma volop inspirerende thema’s en activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier. Je kind maakt een hoop plezier, maar leert stiekem ook heel veel op de buitenschoolse opvang van Up.

 

Ook tijdens Studiedagen
Up is er het hele jaar door, iedere schooldag, maar ook op dagen dat er geen school is. Bijvoorbeeld in de schoolvakantie met een superleuk vakantieprogramma. BSO kun je ook combineren met voorschoolse opvang of aanvullen met extra opvang op schoolvrije dagen.

Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk. Dat doet Up vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Speciale kinderopvang voor kinderen van 8 jaar en ouder
In Rijswijk hebben we een vestiging aan het Jaagpad voor kinderen van 8 jaar en ouder.


De BSO is speciaal gericht op de oudere kinderen die van meer uitdaging houden. Samen kanovaren in het water om de buitenschoolse opvang heen, door de bossen struinen of leren hoe je een vuurtje maakt…

 

Maak kennis met de wereld van Up

www.upkinderopvang.nl

 

Up in de buurt

Up Kinderopvang

Beetslaan 97, Rijswijk

Contact: Annemarie Nederpel, vestigingsmanager

E-mail: beetslaan@upkinderopvang.nl  

Website: https://www.upkinderopvang.nl/