Locatie: Leden van de OR - Ouderraad - De school

Leden van de OR

De OR bestaat vanuit de ouders uit de volgende leden:

Mirjam Bauerhuit

Akan Demir

Else de Klerk

Jolande Noordam

Jan-Willem Baijens

Diana Rensema

Sandra Bom

Menno Kröse

Noëlle Dersjant / Patrick Dersjant

Lid (duobaan)

Miranda Vellekoop

Leonieke Vorenkamp

Lid vanuit het schoolteam

Voorstelrondje

Ik ben Mirjam Bauerhuit, moeder van Julia uit groep 4 en Silvijn uit groep 2A. Aangezien ik een drukke baan heb -in Amsterdam- lukt het niet om te helpen als luizenpluizer, voorleesmoeder of klassenouder. Om wel betrokken te zijn bij het wel en wee op school en alles wat daar om heen gebeurt ben ik bij de OR. Het organiseren van activiteiten en op deze manier betrokken zijn bij wat er op school gebeurt vind ik leuk en belangrijk voor mijzelf.

Akan Demir

Als vader van Tom (groep 6), Lisa (groep 5) en Sanne (groep 1B), hoop ik dat mijn kinderen een geweldige tijd op de Beets zullen hebben. De activiteiten die georganiseerd worden, maken het voor de kinderen juist extra leuk. Ze kijken lang van te voren ernaar uit. Graag draag ik mijn steentje bij om ze dat plezier te bezorgen.

Else de Klerk

Sinds januari 2013 zit Janne (nu in groep 4) op de Nicolaas Beets. Met name de sfeer op school en het themaonderwijs sprak ons erg aan. Teun is in december 2014 gestart (nu in groep 2)
Ouderbetrokkenheid is naar mijn mening erg belangrijk op school en ik draag graag mijn steentje bij in de Ouderraad. Ben altijd in voor een feestje en vindt het leuk om het met andere ouders nog leuker te maken op school dan het al is. Mijn streven is om dat zoveel mogelijk zonder snoep te doen. Met en namens alle ouders hoop ik weer op een leuk en actief schooljaar.