Locatie: Medezeggenschapsraad - De school

Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad denkt en beslist mee over schoolzaken en levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs op school. De raad heeft daarvoor regelmatig, ongeveer eens in de zes weken, overleg met de directie en/of het schoolbestuur. Dit overleg gaat over zaken als de besteding van geld, de kwaliteit van het onderwijs, het vaststellen van vakanties en vrije dagen, fusie met een andere school of de wijze waarop ouders meehelpen op school.

Op OBS Nicolaas Beets wordt de MR vertegenwoordigd door drie personeelsleden en drie ouders, namelijk:

Sascha van Wesselingh                  Leerkracht groep 1-2 B

Nikie Mesker                                    Leerkracht groep 5

Marielle Geerling                             Leerkracht groep 6

H-P Kohler                                       Voorzitter, vader Mila groep 2B

Martijn Runderkamp                        Lid, vader Ilian groep 3 en Esaia groep 0

vacature (oudergeleding)

Wilt u een vergadering bijwonen, heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u de MR bereiken via het volgende e-mail adres: mr@obs-nicolaasbeets.nl.

Als u vragen heeft over het onderwijs kunt u daarvoor ook terecht bij de beleidsadviseurs van de Vereniging Openbaar Onderwijs. Zij geven iedere schooldag tussen tien en drie gratis een deskundig advies via het telefoonnummer 0800 - 5010.

Bestanden MR
Via onderstaande link komt u bij het werkplan van de MR
werkplan_mr_nic_beets_20142015_def_versie.pdf

verkiezingsreglement_mr_obs_nicolaas_beets.docx